Persvoorstelling Meybo Factory Team België

Persvoorstelling Meybo Factory Team België

PERSVOORSTELLING 2015

Team ;

In amper vier jaar tijd is het team uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende teams in België, begonnen in 2012 met twee rijders, in 2013 is het team gegroeid tot 5 rijders en in 2014 stond dit team aan de start met maar liefst 7 rijders in de verschillende categorieën.

in 2015 is er terug één rijder minder namelijk zes rijders met 1 jeugdrijder, 4 challange rijders en één elite rijder.

Twee rijders hebben het team verlaten in 2015, namelijk Brett Jacobs en Wouter Segers, Toon Jacobs heeft dan na zijn zware rugblessure besloten om te stoppen met wedstrijdsport.

Wel zal Toon in 2015 de team trainingen voor zijn rekening nemen, met de tonnen ervaring van Toon moet het mogelijk zijn om iedereen op een nog hoger niveau te krijgen.

Eigenaars van het team zijn Frank Smets en Gunter Hannes, Frank neem de taak van team manager op zich en Gunter staat in voor de financiële kant van de zaak.

Het doel van het team is dat de rijders in een rustige omgeving zich ten volste te kunnen inzetten voor hun sport om zo tot betere resultaten te komen in een team waar inzet het belangrijkste is.

Sponsoring ;

Sinds twee jaar is het team het officiële MEYBO factory team België, dus rechtstreeks rijdend met de sponsoring van het Nederlandse fietsenmerk MEYBO, daarbij gesteund door het onderdelen merk SUPER DUPER en door BMX24seven.com.

Alle rijders worden gekleed door JOPA met shirts, broeken en handschoenen, de scorpion helmen komen via EUROPE HELMETS en de smeer en poetsmiddelen via BOVELO.

Tijdens het seizoen kunnen de rijders genieten van de kwaliteitsvolle voedingsproducten van PERFORMANCE.

Alle beletteringen op banners en nummerborden komen van P&L SIGN en verder zijn er nog enkele sponsors die er voor zorgen dat het financiële plaatje blijft kloppen binnen het team en dat zijn, MOPAL, PAESHUYSE ELECTRO TECHNICS, MOL IN ACTION KARTING, NARVIFLEX, LOMMELEN TRANSPORT, NK VERZEKERINGEN, DVG LASWERKEN, MOLSE BOUWMACHINES, MEDIALISM.

Rijders ;

Jools Melis,

is de eerste nieuwkomer binnen het team, Jools rijd dit jaar bij de boys 11 jaar en is dus offieel nog te jong om in de team kleuren uit te komen, maar toch willen we heb dit jaar volledig laten mee draaien met het team en zo goed voor te bereiden op de volgende jaren.

Jools is een rijder waar je op elke wedstrijd rekening mee moet houden, afgelopen seizoen wist hij zowel de topcompetitie als de flanders cup op zijn naam te zetten, enkel op het BK ging het mis.

Marthe Goossens,

Marthe is natuurlijk met haar Europese en Wereld titel in 2015 het goudhaantje van het team, met reeds vier europese titels en daar bovenop nog de wereld titel kan je zeggen dat zij het talent is voor de komende jaren, daarom zijn wij ook super trots dat Marthe zich voor de komende twee seizoenen aan het team heeft verbonden.

In Belgie rijd zij wederom bij de boys 13 en internationaal komt zij uit bij de girls 13.

Wout Geukens,

Wout is de tweede nieuwkomer binnen het team in 2015.

Hij komt uit bij de boys 14 jaar en de afgelopen jaren heeft Wout al meermaals besezen dat hij bij de top hoort in Belgie in zijn leeftijd, ook internationaal spreekt hij best een mondje mee.

Afgelopen seizoen werd Wout mooi tweede op het BK.

Het komende seizoen is voor hem dus een nieuwe uitdaging in deze nieuwe omgeving.

Senne Hannes,

Senne is één van de rijders die er vanaf 2012 bij is en zoon van mede eigenaar Gunter Hannes, Senne heeft nog heel veel groeimarge en hopelijk heeft hij net iets minder blessureleed dan vorig jaar, Senne komt uit in de super zware boys 15/16 jaar categorie.

Het zal moeilijk zijn om dit jaar finales te kunnen rijden maar momenteel gooit hij alles in de strijd om de komende maanden aansluiting te kunnen krijgen met de subtop.

Pjotr Paeshuyse,

Pjotr is net zoals Senne een rijder die er vanaf het begin bij is en wij zijn ook nu weer trots dat hij terug gekozen heeft voor ons team.

Pjotr is een rijder waar je altijd op kan rekenen, hij start overal om te winnen en hopelijk krijgt hij dit seizoen met minder pech af te rekenen dan vorig jaar, toen meermaals aan de kant moeten blijven met kwetsuren, maar tekens hij terug kwam wist hij zijn wedstrijden te winnen, zo werd hij toch nog mooi tweede op het BK en derde op het EK.

Pjotr komt ook in de zware 15/16 jarigen categorie uit in 2015.

Joffrey Wouters,

Joffrey is dit jaar onze enige troef in de elite categorie maar wij zijn er van overtuigd dat hij daar meermaal op het podium zal staan.

Ondanks enkele andere aanbiedingen heeft Joffrey er toch voor gekozen om te blijven en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar appreciëren.

Afgelopen seizoen wist Joffrey tweede te worden op het BK ials tweede jaars junior.

Als eerste jaars elite zal het natuurlijk niet gemakkelijk worden om ook internationaal je mannetje te kunnen staan maar we weten dat het talent bij Joffrey aanwezig is en hebben er dus alle vertrouwen in dat hij toch meermaals van zich zal laten horen.

info rijders ;

Jools Melis                                                       Senne Hannes

leeftijd 11 jaar                                  leeftijd 15 jaar

woonplaats        kasterlee                                            woonplaats        Dessel

categorie            boys 11                                               categorie            boys 15/16

startnummer    64                                          startnummer    46

Marthe Goossens                                          Pjotr Paeshuyse

leeftijd 13 jaar                                  leeftijd 15 jaar

woonplaats        Borgerhout                                       woonplaats        Dessel

categorie            boys 13 / girls 13                              categorie            boys 15/16

startnummer    w1                                         startnummer    w013

Wout Geukens                                                               Joffrey Wouters

leeftijd 14 jaar                                  leeftijd 19 jaar

woonplaats        Mol                                       woonplaats        Hulshout

categorie            boys 14                                               categorie            elite

startnummer    2                                             startnummer    896

Info ;

Voor meer info kan u zich wenden tot;

Frank Smets ( team manager )

Frank.smets2@telenet.be

0478/92.63.39