Plotse overlijden van Amy Dombroski(Telenet-Fidea)

Plotse overlijden van Amy Dombroski(Telenet-Fidea)

Tijdens een snelheidstraining in Begijnendrijk sloeg het noodlot toe voor Amy Dombroski.

Donderdag, 3 oktober 2013 omstreeks 16.00u. begon Amy Dombroski aan een sneheidstraining achter de brommer. Tijdens deze training werd zij aangereden door een vrachtwagen. Voor haar kwam alle hulp te laat. Wonder boven wonder bleef haar begeleider van de brommer ongedeerd. Het verlies is enorm. Dat merk je aan de verschillende getuigenissen toen het nieuws bekend raakte.

Het veldritgebeuren is in diepe rouw voor dit plotse overlijden van zo’n jonge vrouw met zoveel talent. Amy was op het WK in Louisville begin dit jaar, nog elfde.

Heel veel sterkte toegewenst aan de hele familie hier in Belgie die haar zoveel mogelijk hebben begeleid bij haar veldritten, maar ook aan haar familie in Amerika.

Het teammanagement van Telenet Fidea stelt alles in het werk om de uitvaartplechtigheid te regelen. Op uitdrukkelijke vraag van de familie van Amy Dombroski vindt de afscheidsplechtigheid en de crematie in België plaats. De ceremonie waarbij de ladies van YTFCT teksten zullen voorlezen gaat door op vrijdag 11 oktober 2013 om 10u30 in de aula ‘Karel’ van het uitvaartcentrum De Ryck, Werfstesteenweg 6 in Heist-Op-De Berg. Samenkomst aan de aula is om 10u15. Amy zal achteraf in intieme familiekring gecremeerd worden. Donderdagavond is er op hetzelfde adres van 18u00 tot 19u00 ook een mogelijkheid tot begroeting. Condoleren kan via www.funerarium-deryck.be. Crematie en afscheid worden verzorgd door Begr. De Ryck, Werfstesteenweg 6 in Heist-Op-De-Berg.

RIP AMY we zullen je missen in het veldritwereldje…. Je lach op je gezicht staat eeuwig in ons geheugen gegrift.