Praktische informatie betreffende WK BMX Challenge in Zolder

Praktische informatie betreffende WK BMX Challenge in Zolder

Beste,
Hierna vindt u nuttige informatie betreffende het WK BMX Challenge in Heusden-Zolder:
– U dient voor het WK geen nummerbord of zijbordjes te voorzien. De organisator zorgt hiervoor.
– Zondag 19 juli kan u aan de ingang tussen 10u00 en 12u00 het nummerbord afhalen bij de chef d’équipe Michel Vermeiren of één van zijn assistenten (Patrick Pollefliet, Kris Zwaenepoel, Peter De Mulder, Tinne Thielemans, Arne Maes, Lissa Adams, Suzy Mertens en Nancy Van den Bossche). Dit is voor aanvang van onze eerste landentraining (13u00-14u20).
– Indien u zondag het nummerbord nog niet hebt afgehaald, dan kan dit op maandag 20 juli tussen 10u00 en 12u00 op dezelfde plaats. Hierna volgt onze tweede landentraining van 13u00 tot 14u20.
– Tijdens de trainingen en de wedstrijd is het dragen van de nationale trui verplicht.
– Tijdens de wedstrijd kan u niet bij uw kind komen, de teammanager en zijn assistenten staan voor hen in. Het is ook niet toegelaten om de BMX-piste te betreden. Enkel de teammanager heeft toegang tot de baan en zal bij een val naar de renner gaan.
– De volgende gegevens dienen op de fiets van uw kind geplakt te worden: naam, categorie en telefoonnummer waarop we één van de ouders kunnen bereiken. Tevens dient u aan de binnenkant van de klep van de helm de naam van uw kind te plakken en ook alle kledij te markeren.
– Zorg dat de fiets en kledij (shirt in de broek!) van uw kind goed in orde is. Er is een mecanicien aanwezig (Sven Breugelmans) om kleine problemen zoals een lekke band op te lossen.
– Net zoals de voorgaande jaren is er een « Parents Area »: een zone tussen de tribune en het rennerspark waar ouders nog snel iets tegen hun kind kunnen zeggen of hen nog iets te drinken kunnen geven.
– België heeft een gezamenlijke ruimte in de team area die werd ingedeeld per land d.m.v. een afrastering. Hier kan iedereen zijn of haar spullen gezamenlijk achterlaten (vergeet geen eten en drinken mee te geven!). Gedurende heel de wedstrijd blijven de kinderen hier, het is voor ons onmogelijk om naar renners op zoek te gaan/te vinden buiten deze zone. De renners die uitgeschakeld zijn gaan terug naar hun ouders en hun materiaal wordt zo snel mogelijk uit deze zone weggehaald. (de kleinste kinderen worden tot de uitgang renners begeleid)
– In bijlage vindt u het trainingsschema en het wedstrijdprogramma.
We wensen u alvast veel succes in Zolder!
Sportieve groeten,
Michel Vermeiren,
Team Manager België