Profcontract Wout Van Aert nu al open gebroken en verlengd

Profcontract Wout Van Aert nu al open gebroken en verlengd

Wout Van Aert ondertekende vandaag een vijfjaarscontract bij Vastgoedservice-Golden Palace. De beloftenwereldkampioen had al een (prof)overeenkomst met ons team (dat op 1 maart ingaat), maar daar wilde Hans van Kasteren in extremis nog een stokje vóór steken.

Hans van Kasteren probeerde (ondanks dat de beloftenwereldkampioen reeds een getekende overeenkomst met Vastgoedservice-Golden Palace had)  Wout Van Aert te verleiden dat contract alsnog te verbreken.

Gelukkig is Van Aert een topkerel die ondanks zijn jeugdige leeftijd toch al over een flinke dosis gezond verstand beschikt: Wout liet zich niet gek maken door Van Kasterens lucratieve aanbod. Het teammanagement van Vastgoedservice-Golden Palace bedankte het vertrouwen van zijn toekomstig goudhaantje meteen door het reeds bestaande contract open te breken, te verbeteren en met een jaar te verlengen. Met dank ook aan een extra financiële inspanning van onze sponsors. De 19-jarige Lillenaar wordt dus op 1 maart 2014 prof en krijgt bij deze werkzekerheid tot 31 december 2018.

Wout Van Aert: ‘Uit deze overeenkomst blijkt heel veel vertrouwen van het Vastgoedservive-Golden Palaceteam. Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat dit de juiste keuze is en dat het management een fantastisch project heeft uitgestippeld waarvan ik absoluut deel wil van uitmaken. De schitterende resultaten van het team tijdens hun eerste twee maanden van bestaan, bewijzen nu al het gelijk van hun visie.’

Bron: PM