Recreatief fietsen, initiaties en verjaardagfeestjes op het Joël Smets BMX Circuit in Dessel

Recreatief fietsen, initiaties en verjaardagfeestjes op het Joël Smets BMX Circuit in Dessel

ava

De zomermaanden komen er weer aan en dit wil zeggen dat er ook weer op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT de mogelijk geboden wordt om vrij te fietsen, trainen en verjaardagsfeestjes te geven.

 

Ook dit jaar tot eind oktober kunnen de kids weer op woensdag en zaterdag namiddag vrij terecht op het BMX circuit tussen 13.30 en 16.00 uur. Wel moet je natuurlijk de regels van het circuit volgen en zeker een lange broek, lange mouwen en een helm dragen..

Er is wel op deze dagen ook de mogelijk om een fiets en helm te huren.

Ook is er terug de mogelijkheid om verjaardag, communie feestjes etc. te organiseren. Dit is een ideale gelegenheid voor de kids om zich samen met hun vrienden een middag uit te leven op de BMX fiets. In de prijs is inbegrepen, de fietsen, helmen en het gebruik van de kantine.

Ook de scholen, sportdiensten, jeugdhuizen etc. kunnen ook dit jaar weer hun BMX initiaties boeken. Initiaties bestaan uit groepen van leerlingen of leden die een 2 uur durende initiatie volgen onder begeleiding van de club. Bij de boekingen is inbegrepen de huur van het circuit, de fietsen, helmen en de initiator.

Wel moet er ook altijd rekening gehouden worden met de eigen club activiteiten op deze dagen, dan zal het circuit gesloten zijn en je vindt alle informatie op de club websitewww.bmx2000.be

Bron: PM