Ryan Cortjens is heel tevreden over zijn WK

Ryan Cortjens is heel tevreden over zijn WK
Ryan Cortjens nam als eerstejaars junior deel aan het WK in Valkenburg en eindigde meteen in de top tien. Hij werd negende.
De Limburger is heel tevreden met deze prestatie: ‘Ik had een slechte start. Ik kon niet opschuiven, omdat ik ingesloten zat door de hekken. Maar ik heb mijn wedstrijd goed kunnen indelen en ronde per ronde opgeschoven. Ik maakte nauwelijks een foutje  en uiteindelijk werd ik negende.  Ik was wel heel tevreden daarmee.  Toch zat het in mijn achterhoofd hoe zou verlopen zijn als ik wel een goede start zou gehad hebben. Ik ben weer een ervaring rijker en ik heb wel wat bijgeleerd hoe het voelt op met enorme groep mensen te crossen,’ zei de veldrijder van de Iko Beobank team. 
Ryan won dit seizoen al één keer, maar wel dit seizoen graag afsluiten met nog een zege.
Foto: FB Ryan Cortjens