Samuel Gaze wereldkampioen U23, Kevin Panhuyzen tiende in Nove Mesto

Samuel Gaze wereldkampioen U23, Kevin Panhuyzen tiende in Nove Mesto

De Nieuw-Zeelander Samuel Gaze is de nieuwe wereldkampioen bij de beloften. Hij klopte de Fransman Victor Koretzky en de Zwitser Marcel Guerrini. Kevin Panhuyzen werd knap tiende.

Met de top tien plaats was de Limburger heel tevreden. ‘Vanaf de start was ik erg gefocust en zo kon ik reeds in de start ronde heel wat plaatsen goedmaken. In de eerste twee ronden was het gevoel erg goed daarna kende ik een kleine terugslag mede door een valpartij. Maar in de laatste ronde kon ik  door een hele snelle ronde nog een tiende plaatst uitpersen. Het vooropgesteld doel is dus net gehaald en ik ben dus ook erg tevreden. Hopelijk ben ik nu vertrokken voor enkele weken,’aldus nog Panhuyzen.