Simon Gueuning start met nieuw mountainbiketeam: KROSS

Simon Gueuning start met nieuw mountainbiketeam: KROSS

ava

Simon Gueuning(voormalig ploegleider van G-Skin) wil vanaf dit najaar starten met een nieuw team: KROSS. Het is een uniek project voor jonge renners geboren tussen 1999 en 2006. Gueuning zoekt nl. renners uit de drie landsdelen in ons land. In totaal zullen zes renners, waarvan twee Walen, twee Vlamingen en twee renners uit de Duitstalige Oostkantons deel uitmaken van het team.

‘In het kader van de oprichting van het nieuwe team KROSS België, wordt het merk geassocieerd met Hard’n Bikers om de structuur te bouwen. KROSS wordt verdeeld sinds het begin van het jaar door de corporatie 2M Bikes. KROSS is een referntie op de meest Oostelijke markten en is in het proces van het bouwen van een mooie plaats op de Belgische markt. Poolse merk heeft een UCI-team, en het lange-termijn doel is om dit team uit te bouwen met renners uit het filiaal,’ zegt Simon Gueuning.

Functie.

‘De betrokken renners worden  mogelijk in de UCI structuur  vanaf Junior categorie geïntegreerd, onder de leiding van de Belgische structuur. Ondertussen zullen de bestuurders in-house worden getraind door deel te nemen in verschillende fasen: Downhill, trial, oriëntatie, … De renners moeten deelnemen aan een minimum van 20 races, waarvan 13 opgelegd (5 in Wallonië, 5 in Vlaanderen 5 , 1 in Nederland, 1 in Luxemburg en 1 in Frankrijk). In totaal zijn we op zoek naar 6 renners (2 Walen, 2 Vlamingen, 2 Duitstaligen uit de Oostkantons),’weet Gueuning.

Profiel

Geboren tussen 2006 en 1999

Gepassioneerd en hard

In staat om zijn eigen doelen te stellen

Compleet (XC, maar DH en Trial)

Sereen in de overwinning als in een nederlaag

FAIR PLAY.

 

Aanbod.

Voorziening vanaf november 2014 tot oktober 2015 van KROSS carbon SL met SRAM XO1 (11 versnellingen) met een gewicht van 9,2 kg (27,5 » of 29 »)

Biedt een reeks van kledij aan: 3 shirts, 3 korte broeken, lange shirt, bodywarmer, WINDTEX jas, panty’s, sokken, …

Biedt een helm KROSS

Vermogen isotone drankjes voor alle rassen (inclusief blikjes)

Omkadering races: tent, mechanica, wielen en materiële reserves, bevoorrading, …

Advisory Gevolgd trainingen.

Trainingskampen.

Een verlengbaar contract als doelstellingen worden gehaald

Kortom: de ideale plek voor u om uw carrière uit te bouwen in de beste omstandigheden!

 

Geïnteresseerd: meld je aan!

Meer: simon@hardnbikers.be of 0478/972 664