SKS Germany brengt met de Infinity Universal een universeel bagagedragersysteem uit

SKS Germany brengt met de Infinity Universal een universeel bagagedragersysteem uit

We bezochten afgelopen week Eurobike in Frankfurt. Uiteraard is dat de place to be om een aantal nieuwigheden te ontdekken. SKS Germany liet zich niet onbetuigd en bracht ondermeer een nieuw universeel bagagedragersysteem uit.

Het universele bagagedragersysteem

Of het nu gaat om winkelen, de weg naar het werk of een fietstocht – bagagedragers zijn echte transport-allrounders die standaard al aan de meeste stadsfietsen zijn bevestigd. Maar ook sportieve fietsen zoals mountainbikes of crossfietsen kunnen achteraf worden uitgerust met een bagagedrager. Deze kunnen desgewenst snel worden gemonteerd en net zo snel weer worden verwijderd.

Eindeloos ongecompliceerd.

Het INFINITY UNIVERSAL bagagedragersysteem biedt eindeloze mogelijkheden voor aanpassing aan elk type fiets. SKS GERMANY voegt hiermee voor het eerst aluminium bagagedragers aan haar assortiment toe. Net als de andere producten voldoen deze aan de hoogste eisen, in de compromisloze “Made in Germany”-kwaliteit. Want elke drager wordt met veel knowhow in het Duitse Sundern geproduceerd.  

Eindeloos flexibel.

Dankzij het verstelmechanisme kan het bagagerek aan elke fietsgeometrie worden aangepast. Na het losdraaien van de schroeven kunnen de helling en hoogte van het bevestigingssysteem individueel worden aangepast (een Torx-sleutel is bij de levering inbegrepen). Het quick-release systeem met duurzame nylon banden zorgt voor een gemakkelijke montage op de staande achtervorken. Er is nog voldoende ruimte onder de bagagedrager om een spatbord te bevestigen en een ​​achterlicht te monteren. Optioneel kan ook de INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD met een paar simpele handelingen onder de bagagedrager gemonteerd worden. Het spatbord in twee breedtes is universeel aan te passen en biedt zo een optimale bescherming voor bagage en fietser.

Eindeloos variabel.

Een andere slimme eigenschap van het bagagerek is de ‘MIK’ (Mounting is Key) adapterplaat. Fietstassen kunnen met het kliksysteem eenvoudig aan het bagagerek worden geklikt. Deze moeten zijn uitgerust met de MIK-adapter. De INFINITY UNIVERSAL vervoert tot 12 kg bagage veilig en betrouwbaar (niet geschikt voor het vervoeren van kinderzitjes).

In begin van het eerste kwartaal van 2023 is dit product verkrijgbaar.

Bron en foto: PM