Sluitingsprijs Oostmalle laatste wedstrijd van Klaas Vantornout, Rob Peeters en Joeri Adams

Sluitingsprijs Oostmalle laatste wedstrijd van Klaas Vantornout, Rob Peeters en Joeri Adams

Wie Klaas Vantornout, Rob Peeters of Joeri Adams voor de allerlaatste keer aan het werk wil zien moet aanstaande zondag afzakken naar de Sluitingsprijs van Oostmalle. De tweevoudige Belgische kampioen veldrijden hangt samen met Peeters en Adams  op 25 februari omstreeks 16 uur de fiets definitief aan de haak.

Een veelwinnaar was Klaas Vantornout nooit. Maar met 42 zeges mag de West-Vlaming toch terugkijken op een meer dan geslaagde carrière. De parels aan de kroon zijn natuurlijk de twee landstitels die Vantornout behaalde, in Mol (2013) en in Erpe-Mere (2015). Ook in het oog springend zijn vier overwinningen in klassementscrossen. Zo trok Klaas aan het langste eind in Gieten (Superprestige, 2008), Middelkerke (Superprestige, 2012), opnieuw Middelkerke (Superprestige 2013) en Asper-Gavere (Superprestige, 2014).
Ook de supporters van Stijn Caluwé kunnen hun pupil voor het laatst als renner bewonderen. De winnaar van de bronzen medaille bij de beloften op het BK van Oostende van dit jaar slaat andere wegen in.

Ook Rob Peeters

en Joeri Adams werken hun laatste competitiemeters af op en rond het vliegveld van Oostmalle.

Programma
09.30 Nieuwelingen
10.30 Junioren
11.30 Beloften
12.45 G-Sporters
13.45 Elite dames
15.00 Elite heren

Bron: PM

Foto: Bart Knops