Specialized MPL mountainbike team 2015

Specialized MPL mountainbike team 2015

 

Het Specialized MPL mountainbike team  gerund door Team manager Marcel Kramer en op de achtergrond Gert Stappenbelt die al zolang ik weet in het mountainbiken met een team aanwezig is heeft zijn team voor 2015 rond.

Met als uitvals basis zijn eigen Stappenbelt Specialized store die ook mede sponsor is van zijn team heeft dit Mountainbike team een solide en technisch hoogstaande leverancier van de team fietsen en met Gert iemand op de achtergrond die weet wat er speelt. Met MPL is al een lang aanwezige sponsor ook voor 2015 weer present zodat er gewoon goed gericht gewerkt kan worden met voldoende financiéle middelen om ook Worldcups en dergelijke te kunnen bezoeken en grote wedstrijden in OA Duitsland , ook alle andere trouwe sponsoren van het team moeten we vooral niet vergeten.

Vanuit Apeldoorn waar het team gerund word door Marcel Kramer en van waaruit ook de aanwas vanuit het team komt door een zeer sterke locale binding worden de leden van het team deskundig begeleid naar een status in het mountainbiken waar iedereen tevreden mee is , de 3 leden van het team te weten ; Erik Groen , Jeroen v Eck en Kjell v d Boogert zijn mannen waar terdege rekening mee gehouden moet worden en de 2 Development team leden te weten Maikel Kleiboer en Rob Gambon worden een beetje in de luwte begeleid naar het grotere werk.

Daarnaast verdedigd Gert zelf ook uiteraard nog de kleuren van MPL en Specialized in het winter cross circuit en heeft zelfs afgelopen weekend nog een wedstrijd gewonnen terwijl Gert bijna elke wedstrijd nog mee strijd om het podium. Een beter man op de achtergrond kun je jezelf bijna niet wensen omdat hij boven op alle ontwikkelingen zit met betrekking tot afzien en wedstrijd hardheid , dit zijn weer erg belangrijke dingen om je renners mee te kunnen geven in hun ontwikkeling.

Ook in het betere trainingswerk hebben ze bij dit team een goede begeleiding met 7 mensen die zorgen dat het de renners aan niets ontbreekt en ze op en top worden begeleid op verschillende fronten.

Kijk eens op de website van het team  http://www.mplspecializedteam.com

Rob Keijzer de pers verantwoordelijke van het team liet ons onderstaande weten.

We zijn dan wel een internationaal opererend team, maar met deze 5 renners houden we toch de binding met onze achterban die voornamelijk rondom Apeldoorn ligt. Erik zal bij de Elite gaan rijden en zal dit jaar nog wel een stapje gaan maken qua uitslagen, Kjell gaat als 2e jaars belofte natuurlijk weer gewoon vol de strijd aan bij de XCO en Jeroen van Eck gaat volgend jaar zijn prioriteit weer leggen op de XCE discipline, maar zal daarnaast toch ook enkele XCO races rijden.

Wie waar zal gaan rijden en hoeveel World Cups we gaan bezoeken is nog allemaal afhankelijk van de MTB kalender, de Benelux Cup ( mits die doorgaat) zal zeker op het lijstje staan van het  MPL Specialized MTB Team.

 

Jan v Dijk offroadbiking.eu