Stage Blegny 17-18 september 2011

Stage Blegny 17-18 september 2011

ava

Maar liefst 35 rijders vonden de weg naar het BMX parcours in Blegny op zich voor te bereiden op de Topcompetitie van 25 september 2011
Zaterdag morgen omstreeks 09.00 U verzamelden 35 rijders zich bij het starthekke. Jerôme Lange en Arnaud Dubois maakten met iedereen kennis en vlogen er dan in om te zien welk vlees er in de kuip zat.

Al gauw bleek dat er heel wat talent in de groep aanwezig was. Dat was natuurlijk leuk om met zulke gemotiveerde kerels te gaan werken. Ja, ja …. je leest kerels. Geen enkele dame of juffrouw was afgezakt naar Blegny.

Toch deed dit de pret niet deren. De eerste dag is er enorm veel op techniek getraind. Heel wat nuttige tips werden door onze twee heren meegegeven om alsmaar beter te kunnen bmx-en.

Na de middag werd er vooral op bochten techniek gewerkt. En na een voldane dag was iedereen moe maar toch vonden ze het allemaal zeer fijn om te doen.

Zondag morgen werd er kort uitgelegd wat de dag zou brengen en opnieuw was de motivatie bij de heren hoog in te schatten. Op een speelse manier werden alle aangeleerde technieken nog eens ingeoefend. Wat iedereen eens leuk vond om dit op deze manier te doen.

Na de middag werd het hele stageprogramma afgerond met een officiële wedstrijd per leeftijdscategorieën. Na afloop werd er een evalutatie gemaakt van de stage en keken Arnaud Dubois en Jerôme Lange met een tevreden blik terug op hun stage.

Ze wensten allen aanwezigen heel veel succes toe in hun verdere loopbaan als BMX rijder maar vooral werd hen meegegeven dat ze uitkijken naar de wedstrijd van 25 september 2011 om aldaar de resultaten van hun kamp te zien resulteren in prachtige prestaties.

Ze duimden alvast voor iedereen.

Arnaud, Jerôme bedankt voor de grote inspanning die jullie geleverd hebben tijdens deze stage. Iedereen zowel jong als oud heeft ervan genoten en nog heel wat bijgeleerd. TOF – BEDANKT

Gepubliceerd door N.A.