Stage Habay

Stage Habay

Na het WK stond de stage te Habay op het programma…

lees verder…

Vrijdag 5 augustus zijn we na een drukke week thuis vertrokken naar Habay om daar deel te nemen aan de Stage, zondag 7 augustus was er eerst een wedstrijd van de Challange Habay-Blegny, opkomst was gezien de afstand karig, net geen 150 deelnemers maar dat mocht de pret niet drukken! het weer was heel goed en iedereen had er zin in.

Maandags begon de stage….en de regen! dinsdag was er ook nog veel neerslag, doch de trainers lieten dit niet de sfeer bedrukken en bedachten goed alternatieven, tegen woensdag en donderdag was het weer omgeslagen en kon alles gewoon verlopen zoals gewenst! vrijdag bij het opruimen en inpakken om naar Blegny te vertrekken was de regen ook weer terug…..

De stage is ondanks het minder goede weer goed verlopen! het eten was gewoon goed! bedenk dat er 130 eters waren! dat is niet zo evident….

Op de terugweg ondervonden velen het fileleed van een wegwerkzaamheid, wij zelf zijn via noord Luxemburg gereden om er eens gewoon uit te zijn, wat gaan shoppen, eten en tanken aldaar om daarna de weg naar Blegny te vervolgen.

De wedstrijd te Blegny op zondag 14 augustus begon erg nat, het klaarde gelukkig tijdig op en de wedstrijd is netjes afgewerkt, nadien thuis aangekomen te zijn waren we blij om ook weer gewoon thuis te zijn……