Suzanne Verhoeven pakt eerste overwinning

Suzanne Verhoeven pakt eerste overwinning

 

Suzanne Verhoeven, die op het laatste moment nog bij de ZZPR ploeg is gekomen, pakt nu in Montfoort al de eerste overwinning van het seizoen. Na een paar weken in het nieuwe seizoen nu al een doelstelling halen, die wat later gepland was .

Mee spelen in de nationale wedstrijden was een doelstelling en je kan zeggen dat ze daar al goed in geslaagd is. Suzanne vertelt ons over haar wedstrijd. ‘Ja, ik was eerst niet helemaal van plan om in Montfoort te rijden en enkel in Gieten. Maar ik zag dat Montfoort net op de weg lag naar Gieten, dus dacht waarom ook niet. Ik wist dat ik podium kon rijden, maar ben heel blij met mijn overwinning! Ik was niet zo best weg, maar kon al snel meisjes inhalen. Bij het indraaien van de tweede ronde nam ik de leiding. Zo kon ik een gat slaan van 40sec. De laatste ronde heb ik het dan wat rustiger aangedaan met het oog op de veldrit van morgen in Gieten. En ik hoop hier ook een goed resultaat neer te zetten,’vertelde Suzanne.

Gieten staat morgen op het programma en met zo veel moraal van een winst is de kans groot dat ze daar ook een goede klassering uit sleept en een mooi klassement in de Superprestige kan rijden.

Jan v Dijk