Tim MERLIER verlengt contract bij Crelan-Vastgoedservice

Tim MERLIER verlengt contract bij Crelan-Vastgoedservice
Tim Merlier blijft aan boord tot eind 2018

Tim Merlier (23) heeft eind vorige week zijn contract bij Vastgoedservice-Golden Palace (vanaf 1 januari Crelan-Vastgoedservice) met twee jaar verlengd.

Concreet betekent dit dat Tim Merlier nu tot eind 2018 deel zal uitmaken van onze ploeg. Tim kwam halverwege de voorbije zomer ons team versterken en bewees meteen zijn meerwaarde. Dat uit zich nu in een contractverlenging én -verbetering. Ter info: ook het contract van kopman Wout van Aert loopt tot eind 2018

“Ik ben zeer verheugd dat Tim op ons voorstel is ingegaan”, aldus teammanager Geert Vanhoof. “Hij is niet alleen iemand die progressie maakt -en die in de toekomst nog zal maken, Tim is daarenboven ook een zeer voorbeeldige teamspeler en een toonbeeld van werklust.”

Ook Tim Merlier zelf reageert verheugd. “Er waren enkele concrete aanbiedingen van andere teams. Maar ik voel me binnen Vastgoedservice-Golden Palace bijzonder goed aanvaard en gewaardeerd voor mijn prestaties. Ik merkte vertrouwen tijdens de gesprekken en ondervond dat ze mij er ook de volgende jaren graag bij wilden. Lang heb ik dan ook niet getwijfeld.”

Jens Adams trekt er even de stekker uit

Van de gelegenheid maken we ook nog gebruik om te melden dat Jens Adams, die met klierkoorts kampt, er even de stekker uittrekt. De jongste van de Adamsbroers zet zijn ambities voor de belangrijke kerstperiode en januarimaand opzij en hoopt in eerste instantie vooral terug gezond te worden.

 

Bron : Geert Van Hoof – Persbericht