Topcompetitie in Aarschot

Topcompetitie in Aarschot

ava

Onder een stralend zonnetje streken de BMX rijders voor de voorlaatste topcompetitie neer in Aarschot. Groot was de belangstelling. Toffe wedstrijden te zien en verdiende winnaars…..

Onder een stralende zon streken maar liefst 525 rijders neer in Aarschot om hun voorlaatste wedstrijd te rijden meetellende voor de topcompetitie anno 2012.

Bij de winnaars van block 1 konden volgende rijders hun palmares aanvullen : Angie Vandeput bij de Cruisers Girls – Jari Cammans bij de Cruisers -16 jaar – Dimitri Lenaerts bij de Cruisers 17-29 jaar – Alain Deschagt bij de cruisers 30+.

Bij de Girls 5-7 is het Roxanne De Kegel – Kjelle Poets bij de Girls 8-9 – Marthe Goossens bij de Girls 10-11.

Neo Tielens bij de Boys 5-6 -Tjörven Mertens bij de Boys 7 jaar – Seppe Laenen bij de Boys 8 jaar – bj de Boys 9 jaar Gianni Vermaelen – Thomas Jamar bij de boys 10 jaar -Bij de Girls 12-14 Karo Vertessen – Robbe Dens bij de boys 11 jaar – Rune Deburchgraeve bij de Boys 12 – boys 13 jaar Elias Verbinnen – Jordi Goovaerts bij de Boys 14 jaar –  Joffrey Wouters bij de boys 15-16. Bij de Masters ging de overwinning naar Benît Dupont.

Bij de dames was het Elke Van Hoof die als snelste de reeksen afmaaide en als eindoverwinning mocht toevoegen tot haar palmares. Bij de Junior-Elites men werd een spannende wedstrijd verwacht. En die kregen de toeschouwers ook te zien. Het ging tussen Bryan Warnier – Lauren Stevens en Michael Bogaerts. Deze heren lieten zien dat ze in goede vorm verkeerden. Maar een bliksemstart van Bryan Warnier deed alles in zijn voordeel uitdraaien. De anderen waren op achtervolging aangewezen.

Het beloofd dus een spannende eindstrijd te worden in Massenhoven op 14 oktober 2012. Niet alleen worden op die dag de verkiezingen gehouden maar ook de slotmanche voor de topcompetitie anno 2012.