Twee wereldtitels voor Pauwels Sauzen-Bingoal in Oostende

Twee wereldtitels voor Pauwels Sauzen-Bingoal in Oostende


De wereldtitels voor beloften Fem van Empel en Pim Ronhaar, plus het zilver voor Ryan Kamp en het brons voor Denise Betsema: Pauwels Sauzen – Bingoal beleefde dit weekend een onvergetelijk WK in Oostende. Geen enkele andere ploeg kwam in de buurt van die vier medailles van Pauwels Sauzen – Bingoal, en zo kreeg ons uitstekend seizoen een verlengstuk op de wereldkampioenschappen.
Manager Jurgen Mettepenningen: “Dit was een WK om niet snel te vergeten. We zijn de enige ploeg die twee wereldkampioenen in de rangen heeft en met in totaal vier medailles. Onze toekomst is verzekerd: Fem van Empel, eerstejaarsbelofte, komt nog maar pas piepen in het veldrijden. En Pim Ronhaar, een opleidingsproduct van onze jeugdpiramide, is nog maar tweedejaarsbelofte. Eerder dit seizoen kroonde Ryan Kamp zich ook al tot Europees beloftekampioen.”
Ook met de nationale selectie voor tien van onze renners was Pauwels Sauzen – Bingoal trouwens de beste van de klas op de wereldkampioenschappen in Oostende. Het bewijs dat niet alleen onze elitekern, maar ook onze uitermate getalenteerde groep jongeren aan een bijzonder sterk seizoen bezig is.

Bron: PM

Foto: Luc Wilms