Vanomobil Cycling MTB Team goed op dreef. Dit weekeinde opnieuw zes podiumplaatsen in vier verschillende wedstrijden

Vanomobil Cycling MTB Team goed op dreef. Dit weekeinde opnieuw zes podiumplaatsen in vier verschillende wedstrijden

Op vier verschillende wedstrijden namen de renners/rensters van MTB Vanomobil Cycling deel. Er waren er zelf die de verplaatsing naar het buitenland onder de wielen geschoven kregen. Met maar liefst zes podiumplaatsen mochten zij het weekeinde afsluiten.

Jitze Bollens maakte de verplaatsing naar Duitsland om daar zijn kunnen te testen. Het was een nieuwe uitdaging voor hem en hij heeft deze uitdaging goed verteerd.

Dan Les Fosses tellende voor de G-Skin Cup. Daar kwamen Nico Polfliet, Arnoud Beeckman en Ruben Vervaeke aan de start. Voor Ruben verliep het allemaal vlot hij kwam als eerste nieuweling over de streep. Mooi resultaat. Voor Arnoud Beeckmans was het afwachten hoe hij de wedstrijd zou verteren. Na weken van ziekte (klierkoorts) ging hij terug van start. Hij kon mooi tempo maken en kwam zeer snel in zijn ritme. Hij behaalde een mooie derde plaats.

De jongeren onder hen verkozen ervoor om in Olen deel te nemen aan de Flanders Kids Serie. De afgelopen weken was Ilke Seynave in goede doen en dat deed ze in Olen opnieuw. Ze reed een super goede wedstrijd en behaalde een derde plaats bij de aspiranten meisjes.

Liam Didden die aan de start kwam bij de miniemen liet zijn kleuren gelden.Hij reed iedereen naar huis en nam de bloemen mee. De andere kids hebben natuurlijk ook hun beste beentje voorgezet maar niet iedereen kan op het podium komen.

Peter Verstraeten koos ervoor om de wedstrijd in de BEMC te rijden. Hij kwam twee maal op het podium terecht. Hij behaalde een tweede plaats in de Proloog M40. In de derde stage (3de scratch in open race) behaalde hij een eerste plaats.

 Er hebben nog verschillende renners wedstrijd gereden maar kan niet iedereen vernoemen .

Volgend weekend dicht in de buurt Moerbeke waas allen naar daar.