Vanomobil MTB Team klaar voor 2019

Vanomobil MTB Team klaar voor 2019

Op woensdag 20 februari was  de teamvoorstelling van een van de grootste mountainbikeploegen  in de mooie zaak van Vanomobil Te Deerlijk.

En de renners van het Vanomobil MTB team hebben er duidelijk zin in.

Daar waar het team in 2006 nog van start ging met 8 renners, is het inmiddels uitgegroeid tot het grootste MTB team van ons land. Na al die jaren is Vanomobil nog steeds de trouwe hoofdsponsor. 

In 2019 zullen maar liefst 38 renners in verschillende categorieën de Vano-kleuren verdedigen. De ploeg heeft zowel bij de dames , heren en kinderen , meerdere Vlaamse en provinciale kampioenen in zijn rangen. 

Dat het vrouwenwielrennen in de lift zit, weerspiegelt ook in de samenstelling van het Vanomobil MTB team, want zowel bij de jeugd, elites als bij de masters zullen er dit jaar 6  Vano’tjes meestrijden voor de prijzen. 

Al deze renners zullen niet enkel op Belgische bodem de wedstrijden betwisten, maar ook internationaal hun beste beentje voorzetten in de 3nations cup en enkele buitenlandse rittenwedstrijden. 

Resultaten zijn uiteraard belangrijk, maar bovenal is het familiale karakter van dit team zijn allergrootste troef. Een bonte bende om in de gaten te houden dit seizoen! 

Het team bestaat uit volgende renners/rensters e

Elites :

Sander Elen 

Inge Roggeman

Junioren

Master 

Aspiranten

Beloften

Nieuwelingen

Funklasse

Miniemen

Trainer

Bron : Vanomobil MTB Team : persbericht

Publicatie : Nancy Aerts