Vanomobil rijders in actie op training in Beringen

Vanomobil rijders in actie op training in Beringen

Normaal gezien was er een training voorzien met Kamiel Van Dessel. Maar omdat er velen onder hen Pasen moesten gaan vieren, werd er besloten om die training af te gelasten.

Dat was natuurlijk niet in de wil van de allerkleinsten. Deze waren ontgoocheld en daarom werd er beslist om dan toch nog de training door te laten gaan. Tot grote tevredenheid van de rijders/rijdsters.

Alles werd klaar gemaakt om richting Beringen af te reizen. Ook de prachtige mobilhome werd vanonder het stof gehaald om mee de trip te maken.

Het leek een goede beslissing te zijn geweest want zowel de ouders als de rijders/rijdsters hebben zich goed geamuseerd. En natuurlijk mocht de Paashaas niet ontbreken. Die had de weg naar Beringen ook gevonden en dat vonden de kleinsten natuurlijk zeer leuk.

De volgende uitstap die op de agenda staat is binnen 14 dagen in Herentals. Hopelijk mogen ze daar een grotere opkomst van hun jeugdrenners verwachten. Ze hebben alvast een mooie dag in petto. Dus allen daarheen zou ik zo zeggen.

Bron : Vanomobil Cycling Team

Foto’s: Vanomobil Cycling Team