Velodetect + trackt je fiets tegen diefstal

Velodetect + trackt je fiets tegen diefstal

Fietsen en e-bikes worden steeds mooier, innovatiever en duurder. De dieven zien het handenwrijvend aan en slaat steeds vaker hun slag. Daarom wordt het beter beveiligen en tracken steeds belangrijker. Wat het tracken betreft, komt SKS Germany nu met een slimme oplossing: VELODETECT+. Daarmee weet je altijd waar je fiets of e-bike staat.

VELODETECT+ is een regenwaterdichte houder voor een Apple AirTag, die je gecamoufleerd aan de fiets bevestigt. De AirTag (niet bij de levering inbegrepen) gaat in de houder en wordt via de gaten voor de bidonhouder aan het frame geschroefd. Met schroeven van twee verschillende lengtes is montage met of zonder bidonhouder mogelijk. Deze anti-diefstal schroeven maken het bovendien moeilijk om de AirTag te demonteren.

Extra functies

De VELODETECT+ houder heeft nog meer functies: je kunt er met bijgeleverde klittenbanden ook een minipomp, reserveband of tool mee aan de fiets of e-bike bevestigen. Het product is nu leverbaar bij de SKS-dealer, en heeft de bekende SKS fabrieksgarantie van vijf jaar. De adviesprijs van de houder is 19,99 euro.

Bron: PM