Vincent Berden en Noah Vandamme over hun Kids Trophy in Saive

Vincent Berden en Noah Vandamme over hun Kids Trophy in Saive
Vincent Berden en Noah Vandamme namen deel aan de Kids Trophy in Saive(Blegny). Hun relaas vind je hieronder.
Kids Trophy – Saive
Wedstrijd Vincent – U 15
Het parcours in Blegny (Saive) was veranderd.

Het was helemaal niet mijn ding, het bolde helemaal niet en het was veel te snel. Mijn start ging goed omdat ik alleen op de start lijn stond.
Wel heel wat opgehouden in de start door een val en door dat we in trechter reden. We hebben 8 ronden gereden door de korte toer.
Mijn benen waren niet goed en kon minder goed volgen op het snelle parcours.
Op naar het mooie parcours in Bois des Réves.

Vincent

Wedstrijd Noah – U15

Na een lange tijd niet te trainen en geen wedstrijden gereden te hebben, was het dit weekend wedstrijd Blegny, een kort, alles behalve technisch parcours met 1 zware klim. Ik had dus niet veel verwachtingen, ik startte net achter de meisjes. Mijn start was niet echt goed, ik zat helemaal buitenbocht en toen we het bos in moesten was het een grote opstopping waar ik niet echt goed doorgeraakte. Ik heb ronde per ronde renners kunnen inhalen. Ik voelde dat ik op de stukken baan en op de steilste klim beter was, dus trok ik daar elke ronde door en haalde ik soms een renner in of soms dichtte ik het gat. In de laatste ronde waren we nog met drie, op de steilste klim trok ik door, ik ging ze allebei voorbij, maar in de klim die daarop volgde, kwam er een iemand terug over mij en hij reed weg. Ondertussen was er ook iemand terug gekomen en waren we weer met drie, op het stuk weg net voor de finish zat ik als 2de, op dat stuk weg moest de sprint gereden worden, dus ben ik hem nog voorbij gegaan en ben ik gewonnen in mijn groepje. Redelijk tevreden over de streep na een hele lange tijd niet getraind te hebben.

Noah