Vondelmolen-De Ceuster Cycling krijgt Bonache als derde sponsor bij

Vondelmolen-De Ceuster Cycling krijgt Bonache als derde sponsor bij

Vlak na het grote nieuws omtrent de komst van renster/coach Ellen Van Loy, brengt Vondelmolen – De Ceuster Cycling reeds een nieuwe stakeholder in de aandacht. Het Antwerpse project-sourcing- en selectiekantoor Bonache engageert zich als derde sponsor voor het Belgische dames team.

Bonache neemt gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatst hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. Die bedrijven kunnen hen niet langdurig in dienst nemen of hebben de tijd noch ervaring om de juiste mensen te vinden. Bonache is een gespecialiseerd project-sourcingkantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie, technische en algemene administratie.

Ik geloof er sterk in dat we door persoonlijke begeleiding en coaching ons team zowel professioneel als privé op een hoger niveau kunnen brengen”, zegt zaakvoerder Dirk Verbeeck. “Onze eigen medewerkers van Bonache zijn daar het perfecte voorbeeld van.”

Dit weekend zal u het team van Vondelmolen – De Ceuster Cycling kunnen spotten in Dwars door het Hageland in een co-team samen met de dames van Pauwels Sauzen. Beide teams hebben zich verenigt voor de wegritten in de zomerperiode en door het aanbod gravel in het Hageland, is deze wedstrijd hen op het lijf geschreven.

Samen vormen we een ambitieus team in de shirts van Pauwels Sauzen en zijn we collega’s met een gezamenlijk doel. Vanaf het najaar, als het crossseizoen begint, worden we weer concurrenten en komen de dames weer uit tegen elkaar; maar met een mooie bagage uit een gevarieerd wegseizoen.”, vertelt Stijn Van Hout, Ploegleider van Vondelmolen – De Ceuster Cycling Team.

De daarop volgende wedstrijden kan u vinden op de website, met als eerstvolgende het Belgisch kampioenschap op de weg en de Lotto Belgium Tour.

Bron en foto: PM