Voorbeschouwing veldrit Erpe Mere

Voorbeschouwing veldrit Erpe Mere

ava

Heel wat van onze veldrijders komen aan de start in de Veldrit van Erpe Mere. Grote namen als Niels Albert – Kevin Pauwels – Tom Meeusen – Rob Peeters – Klaas Vantornout – Lars Van der Haar komen voor op de deelnemerslijst. Grote afwezigen zijn Bart Wellens en Sven Nys. Deze twee verkozen het Amerikaans avontuur boven deze wedstrijd

In 2015 zal Erpe Mere de organisatie doen voor het Belgische Kampioenschap Veldrijden. Dus dit weekeinde krijgen de veldrijders al een eerste kans om het parcours in te rijden en zich mentaal voor te bereiden op het Belgische Kampioenschap van 2015.

Wat vinden de rijders dan wel op deze omloop? Eerst en vooral zal het parcours in omgekeerde richting verreden worden. Verder krijgen ze een brug bestaande uit trappen en een brug die al fietsend kan genomen worden. Daar kan al heel wat gebeuren….

Vorig jaar was het Niels Albert die als snelste alle hindernissen kon nemen en een voorsprong bijéén kon fietsen op zijn concurrenten. Benieuwd of hij ook dit jaar al zijn tegenstanders achter hem kan laten.