Voorbeschouwing WK beloften

Voorbeschouwing WK beloften

 

Powerplay net als in Hoogerheide voor Laurens Sweeck. Michael Vanthourenhout die misschien niet helemaal het achterste van zijn tong liet zien en in Hoogerheide wel gemakkelijk reed. Of als verrassing toch de Fransman Fabien Doubey die als een duveltje uit een doosje de pret van België komt vergallen?

Als de voortekenen niet liegen, zal in die volgorde wel gestreden worden om de plaatsen 1,2 en 3. Maar reken nooit buiten de waard. Clement Venturini, de 2 de Fransman, en Dieter Sweeck zijn zeker niet kansloos voor podium plaatsen en de strijd zal zeker de eerste 4 ronden hard en zwaar zijn. Wordt het glad? is het modder , een combinatie van lijkt tot de mogelijkheden te behoren.

Wie kan zijn zenuwen, maar belangrijker nog zijn fiets, het beste in bedwang houden. Van de Nederlanders niet veel te duchten ? Stan Godrie die het toch op zijn heupen krijgt, zoals zijn prestatie tijdens het NK. Een Italiaan en twee Belgen en een Tsjech die goede benen hebben. Jakub Skala is zeker wel een outsider.                 als thuisrijder in Tabor en hem moet je zeker in de gaten houden.

De strijd zal hard en fel zijn en ook he publiek zal zich van de beste kant laten zien om hier de renners naar de overwinning te schreeuwen. Supporters kunnen je op grote hoogte brengen en dat zal zeker gebeuren voor de overwinnaar bij de Espoirs.

 

Jan v Dijk