Walter Van Steenbrugge reageert op contractbreuk Wout van Aert

Walter Van Steenbrugge reageert op contractbreuk Wout van Aert

Wout van Aert heeft eenzijdig zijn contract met Sniper Cycling opgezegd. Volgens zijn advocaat Walter Van Steenbrugge is er tijdens het weekeinde iets gebeurd dat de druppel was die de emmer heeft doen overlopen. Er waren al veel tekortkomingen naar het adres van de werkgever en dan het verloop van het afgelopen weekeinde heeft de overeenkomst gestopt.

De raadsman van Wout van Aert heeft verschillende gesprekken gehad met zijn client en het vertrouwen was volledig zoek. Dan waren er maar twee opties en dat was akkoord gaan met het nieuwe voorstel van de ploeg ofwel als hij daar niet mee akkoord ging de overeenkomst stopzetten. Het is uiteindelijk het laatste geworden. Met als resultaat dat Wout Van Aert als individuele rijder tot het volgende seizoen zal aantreden aan de wedstrijden.

Wout zit momenteel op het vliegtuig naar de Verenigde Staten om daar de volgende wedstrijden te gaan rijden. Maar dat zal dan voor zichzelf zijn en niet meer voor het team. Noch de uitrusting,  noch de fietsen heeft Wout bij. Hoe het verder zal verlopen,  zal de komende dagen wel duidelijk worden.

Bron : Wielerflits – Walter Van Steenbrugge

Publicatie : Nancy Aerts