Wie klopt Wout Van Aert in wereldbekercross Koksijde?

Wie klopt Wout Van Aert in wereldbekercross Koksijde?
Wout van Aert is toch al aan een mooie reeks bezig dit seizoen en de topfavoriet in Koksijde. Wie gaat hem van de zege houden? Wie gaat deze stoomtrein uit de rails duwen ?
Sven Nys is de belangrijkste concurrent voor van Aert. Hij is  aan een goed seizoen bezig en het lijkt dat hij elke week beter doet. Kan Sven zijn techniek uit spelen tegen de brute kracht van Wout?
Kevin Pauwels  leep als hij is,  is  één  van de renners die je in Koksijde nooit mag vergeten. Zeer sterke laatste rondes heeft hem al eens mooie resultaten opgeleverd dit seizoen en kan hij morgen zijn eigen weg gaan of gaat Kevin vliegen op dit parcours?  Als ik nog terug denk aan zijn indrukwekkende remonte van vorig jaar word ik blij en hoopvol gestemd.
Lars van der Haar, de kleine Nederlander die je nooit, maar dan ook nooit,  mag onderschatten. Ook op Lars zijn palmares staat Koksijde natuurlijk mooi en de kleine Nederlanderse terriër koerst altijd met grinta en wil altijd werken als dat te pas komt.
Dan met een klein rood stiftje: Tom Meeusen. Handig als hij is en goed in de wielen rijdend zou het wel zijn dag kunnen zijn voor een mooi resultaat. Hopelijk kan hij mee aansluiten en zijn ding doen. Dit seizoen presteert hij wisselvallig tot nu toe, maar voor het publiek is hij wel een lieveling die er toe doet.
Corné van Kessel , runner up en in een goede dag kan hij veel , de eerste ronden zullen voor Corné cruciaal zijn in het zand en de Telenet-Fidearenner kan echt groeien in de wedstrijd en dan ineens een mooi resultaat neer zetten tussen al deze kleppers.
Mathieu van der Poel dan. Het is  zijn eerste wedstrijd. Je mag het hopen, maar de verwachting in de top zal het nu nog niet zijn. Pas op hij staat wel op scherp en heeft zeker de grinta om zijn trui te tonen.
Jan v Dijk