Belgische WK selectie BMX

Belgische WK selectie BMX

Het WK BMX vindt dit jaar plaats van dinsdag 21 tot zaterdag 25 juli in Heusden-Zolder. Hierbij vindt u een overzicht van de renners die op basis van de selectiecriteria mogen starten op het WK BMX: 

.

De renners die wensen deel te nemen aan het WK BMX in Zolder, kunnen zich via het online inschrijvingsformulier inschrijven tot uiterlijk maandag 15 juni 2015: klik hier.

Het inschrijvingsgeld voor het WK BMX bedraagt 65 EUR voor de Challenge klassen en 100 EUR voor de Championships klassen (Junior Men/Women & Elite Men/Women).

Gelieve het inschrijvingsgeld ten laatste op maandag 15 juni te storten op het ING-rekeningnummer BE 49 3631 0551 9771 van de KBWB, met vermelding van « WK BMX Heusden-Zolder + naam renner ».

Alle deelnemers aan het WK moeten met de nationale trui rijden. Opgelet: Renners die de voorgaande jaren een nationale trui (zonder publiciteit) hebben gekocht, hoeven zich geen nieuwe trui aan te schaffen.

Een nationale trui kan rechtstreeks bij Bioracer worden besteld via de volgende link: www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=KBtUL98vKa.
Bestellen kan tot 08/06/2015 en levering vanaf 10/07/2015.
Voor meer info over het WK: www.bmxzolder.be.

Opgelet: De inschrijvingen voor de EK Finale BMX in Erp volgen weldra via WBV/FCWB.