Extra tickets te koop voor afscheidsevenement Sven Nys

Extra tickets te koop voor afscheidsevenement Sven Nys

Goed nieuws voor wie op 5 of 6 maart Sven Nys wil komen uitwuiven op “Merci Sven!” in het Sportpaleis en nog geen ticket kon bemachtigen: er zijn voor zondag 3000 tickets extra beschikbaar, voor zaterdag 500.

Nu de plannen voor de invulling van het afscheidsevenement rond Sven Nys concreter worden, is ook de indeling van de zaal en tribunes voor beide dagen definitief opgemaakt. De organisatie is er daarbij in geslaagd om nog extra plaatsen vrij te maken, om aan de blijvende vraag tegemoet te kunnen komen. Voor zaterdag zijn er nu opnieuw 500 tickets te koop, zondag kunnen er nog 3000 fans bij.

“Merci Sven!” wordt een totaalspektakel met muziek en humor, tal van gasten en herinneringen en uiteraard een stevig sportief luik. In het Sportpaleis zal Sven voor de laatste keer in duel gaan met de andere toppers uit het veldrijden zoals Wout Van Aert, Tom Meeusen, Lars Van der Haar,…

Na het sport- en showgedeelte volgt het schlagerfestival met Jettie Pallettie, Yves Segers, Sam Gooris, De Romeo’s en Christoff.

Bron : Crelan – Sven Nys

Publicatie : Nancy Aerts