Anne Terpstra naar Ghost Factory Racing Team

Anne Terpstra naar Ghost Factory Racing Team

Anne Terpstra verlaat het Habitat MTB team en rijdt komend seizoen voor het GHOST Factory Racing Team. De Nederlandse kampioene zal teammaatje worden van Duits kampioene Helen Grobert en van tweevoudig wereldkampioene XCE, Alexandra Engen en de voormalige wereldbeker eindwinnares Lisl Osl uit Oostenrijk. Het GHOST factory team verwelkomde ook Adidas als nieuwe sponsor en partner. Hierdoor zal het team een volledige vernieuwde nieuwe look krijgen.

Anne Terpstra voelde haar meteen thuis in haar nieuwe team. ‘Ik volg het GHOST Factory team al jaren. Het is eenvoudig weg geëvolueerd tot één van de top cross-country teams. Het materiaal is het beste en van de meest exclusieve die er zijn. De team spirit is juist uniek. Daar was ik al getuige tijdens de races gedurende enkele jaren. Het is de volgende stap in mijn carrière om doelen te bereiken. Het hele team heeft me met open armen verwelkomd vanaf het eerste moment en dat voelde zeer comfortabel en gaf een thuisgevoel. Ik kijk heel erg uit naar het komende seizoen.,’ aldus nog Terpstra.

De internationale succesvolle Nederlandse heeft intussen ook een bachelor in de geneeskunde behaald en is nu full time renster sinds 2013. Ze had verschillende top 20 wereldbeker noteringen en was vijfde vorig jaar in het WK Eliminator(XCE) en eindigde negende in de UCI wereldranking in 2015.

‘We zijn blij dat we met Anne de perfecte aanwinst hebben voor ons team. We delen dezelfde afspraken en waarden waar de Ghost company voor staat. We staan bekend voor onze uitstekende team spirit en de goede sfeer rond ons team. Ik ben blij dat Anne perfect past in ons geheel en dat we zo succesvol verder kunnen,’ besluit teammanager Tom Wickles.

Bron: PM

Foto’s: Maaserwerd

Ghost GFR_Team_by_Maasewerd