Bart De Vocht op zijn eentje naar de wereldbeker in Tsjechië

Bart De Vocht op zijn eentje naar de wereldbeker in Tsjechië

ava

Bart De Vocht neemt zaterdagnamiddag omstreeks 14 uur deel aan de wereldbekerwedstrijd in Tsjechië. De No Drugsbiker reisde helemaal in zijn eentje af naar ginder om er een top-20 plaats te bemachtigen bij de beloften. Dat geeft hem dan de mogelijkheid om in het WK te starten.

We zochten de moedige biker op en hij vertelt over zijn avontuur.

Bart, je moet er toch iets voor over hebben om zo maar alleen naar het verre Tsjechië te reizen?

‘Ik vind in Europa reizen geweldig. Zeker voor wereldbekers of andere wedstrijden. Nu zit ik wel alleen op hotel, maar het valt wel mee. Ik wil nu wel een top twintig rijden, zodat ik naar een WK kan.

Ook je team No Drugs steunt je volledig in dit project?

“Dit team heeft me van in het begin gesteund.  Het team wil dat ik mijn ervaring ook doorgeef aan nieuwelingen en junioren van het team.”

Je reist dan ook door naar Val di Sole?

“Ja, dat doe ik zeker.”

Oke, Bart. Bedankt voor dit interview. Succes in de komende wedstrijden.

Erik Braeken