Bart De Vocht pakt dag-en eindzege in Pearl Izumi BeNeLuxcup

Bart De Vocht pakt dag-en eindzege in Pearl Izumi BeNeLuxcup

 

Bart De Vocht heeft de laatste manche van de PI Beneluxcup in Esch- sur-Alzette gewonnen. De Goeman Scottbiker versloeg met meer dan een minuut voorsprong Jonas De Backer en Joris Massaer, die twee minuten later binnenreed. Jeroen Boelen werd vierde voor Kenneth Coomans. De Vocht werd ook meteen eindwinnaar voor Jeroen Boelen en Nick De Vries.

Bart De Vocht wint PI cup

Alica Franck was de beste bij de Elite Women. Ze was bijna een minuut sneller dan Annemarie Worst en Britt van den Boogert. Lizzy Witlox werd vierde en Laura Turpijn mocht als vijfde op het podium. Annemarie Worst is eindwinnares.Britt van den Boogert en Alicia Franck

Bij de junioren won Niels Derveaux het pleit. Hij versloeg de Nederlanders Sam de Nijs en Sven Burger. Vierde plaats was voor David Nordeman en vijf voor Remi Cara. Niels Derveaux is eindwinnaar van de BNLcup.

Bij de junioren meisjes stond geen maat op Didi de Vries. Ze haalde het voor Kim Bodemann en Charlotte de Graaf. De Vries wordt ook de eindwinnares.

Eindwinnaars Beneluxcup 2015

Bruno Van Duyse zegevierde bij de nieuwelingen. Hij versloeg de gebroeders Tim van Dijke en Mick van Dijke. De eindzege ging naar Tim van Dijke voor Bruno Van Duyse en Timo Kielich.

Julia Boschker was de beste bij de nieuwelingen meisjes. Ze haalde het van de Nederlandse Astrid Downham en Emilienne Detilleux. Joëlle Jonker strandde op de vierde plaats voor Zoë Mulder. De eindzege was voor Julia Boschker voor Zoë Mulder en Joëlle Jonker.

Op zaterdag reden de Amateurs/ Fun A en daar ging de zege naar Michiel Bonneux(Vanobil) voor Raymond van de Kruisweg en Thijmen van de Vrede. Niels Heusdens en Sam Malfliet stonden mee op het podium. Eindwinnaar werd Michiel Bonneux voor Raymond van de Kruisweg.

Gerrit Delfosse klopte Jimmy Tielens bij de Masters 30+. Derde werd Davy Huygens. Marcel van Loon werd vierde voor Mark Donné. De eindzege ging naar Jimmy Tielens.

Bij de Masters 40+ ging de zege naar Peter Douha voor Kurt Tempst en Mikael Govaerts. Stijn Boek eindigde vierde voor Pascal Triebel. Eindwinnaar werd Kurt Tempst voor Peter Douha en Mikael Govaerts.

De zege bij de Masters 50+ was voor Ronny Geerts voor Rudi Geentjens en Jan Rademaker. In het eindklassement haalde Geerts het ook voor Geentjens en Rademaker.

Het beste team over al deze edities was het Liv team.

Liv team wint ploegenklassement