Belgische selectie op weg naar WK Bogense

Belgische selectie op weg naar WK Bogense

Naar jaarlijkse gewoonte zakt de Belgische delegatie samen af naar het teamhotel waar het WK verreden zal worden. Dus ook dit jaar deed onze delegatie dat onder leiding van Sven Vanthourenhout.

De Belgische rijders namen het vliegtuig in Brussel met een vertraging om dan richting Billund te vliegen. Daar aangekomen moesten de delegatie nog een verplaatsing doen van iets meer dan een uur om het teamhotel te bereiken in Odense. Daar zullen onze rijders/rijdsters zich kunnen voorbereiden op hun WK wedstrijd.

De afgelopen dagen kregen we heel wat beelden binnen van een parcours dat onder de sneeuw lag en gladde ondergrond. Maar vanaf gisteren is er een hele weersomslag geweest en vinden de renners/rensters nu een droge omloop te zien. Hoe het parcours er definitief zal bijliggen op de dag van de wedstrijd zelf is nog een beetje koffiedik kijken. Er worden temperaturen rond het vriespunt aangekondigd met sneeuw of smeltende sneeuw. De renners/rensters zullen moeten afwachten tot de dag zelf om te weten over welk parcours ze moeten rijden.

We wensen hen allen heel veel succes toe.