Bergentocht tegen kanker krijgt vorm

Bergentocht tegen kanker krijgt vorm

De bergentocht tegen kanker op 28 juni krijgt stilaan vorm. We gaan jullie vanaf regelmatig op de hoogte houden van de gang zaken in de aanloop van het evenement.
Momenteel zijn er 97 geregistreerde deelnemers voor het totale evenement. Tijdens de bergentocht kun je deelnemen aan verschillende disciplines.

Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden :
5 km LOPEN
10 km LOPEN / STEPPEN / FIETSEN
22 km MOUNTAINBIKEN
44 km MOUNTAINBIKEN
25 km LOPEN / STEPPEN / FIETSEN
50 km STEPPEN / FIETSEN
75 km WIELRENNEN / STEPPEN / FIETSEN
125 km WIELRENNEN

De mountainbike routes gaan over het speciale MTB parcours. De andere routes gaan over verharde en onverharde fiets- en wandelpaden dwars door het bos en over de “bergen”. De 75 km ren 125 km route voor wielrenners gaat over verharde wegen.
Tijdens de mountainbiketocht van afgelopen jaar waren er 39 km te rijden met een kleine 400 hoogtemeters. Vorig jaar waren er ongeveer 400 deelnemers over het hele evenement verspreid. Dit kan natuurlijk veel beter, dus willen wij zoveel mogelijk mensen aansporen om mee te doen. In een volgende update vertellen wij iets meer over de achterliggende gedachte van het evenement en over vele vrijwilligers die hieraan meewerken, want het evenement wordt volledig door hen gedragen.