Beste wensen voor het nieuwe jaar 2015

Beste wensen voor het nieuwe jaar 2015

Bijna vier jaar geleden begonnen we met deze website. Nog steeds geeft het een fantastisch gevoel om zo veel blije gezichten te zien op de wedstrijden. Renners, supporters, begeleiders, organisatoren,… waarderen onze, soms eigenzinnige kijk, op de offroadwereld. Ook de reacties die we krijgen van de (internationale)bezoekers doen deugd. We schrijven dan wel in het Nederlands, maar de taalbarrière vormt geen probleem. In alle werelddelen hebben we blijkbaar mensen die onze capriolen volgen.

Normaal gezien had je nu een totaal vernieuwde website gezien. Maar, ondanks de technologische vooruitgang, gaat het soms niet sneller dan je zelf wil. Nog even geduld dus. Offroadbiking 2.0 heeft nog enkele veranderingen in petto. Die gaan we nog niet verklappen. Geduld is een deugd en dat wordt zeker beloond.

Offroadbiking.eu wil zoals de naam het zegt in heel Europa iets betekenen. Beetje bij beetje bouwen we verder aan de toekomst. Met vallen en opstaan, maar met een grote gedrevenheid en enthousiasme van een hecht team.

Niet alleen ons team is de motor van het gebeuren. Ook jullie zijn van onschatbare waarde. Zonder jullie inbreng staan we nergens. Zoals gezegd: een blij gezicht, een compliment, een reactie,… daar doen we het voor. Blijf daarom kritisch ons volgen en spaar je reacties en opmerkingen niet.

Bij de opstart van Offroadbiking.eu wilden we de offroadsporten promoten en dat doen we nog steeds. Binnenkort zeker meer daarover.

Namens het hele Offroadbikingteam wensen we jullie het allerbeste voor een gezond en sportief 2015!