BMX 2000 DESSEL start EK campagne met voorstelling nieuw logo

BMX 2000 DESSEL start EK campagne met voorstelling nieuw logo

Het is nog meer dan een jaar, maar  toch. In juli 2020 wordt voor de tweede keer in het bestaan van BMX 2000 Dessel het Europees kampioenschap georganiseerd op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT in het sportpark Brasel in Dessel.

‘Het is dan van 2013 geleden dat men toen 2000 deelnemers mocht verwelkomen. Het werd één van de beste Europese kampioenschappen uit de geschiedenis. Het zal niet makkelijk worden om dit te overtreffen, maar dit is wel de bedoeling natuurlijk. Daarom zijn de voorbereidingen al enige tijd aan de gang en wordt er al volop werk gemaakt van de infrastructuur en de aankleding van het EK.

En daar hoort ook weer een nieuw logo bij natuurlijk. Want bij de vorige uitgave was dit toch een beetje het uithangbord voor de organisatie. Dat wil men nu ook weer te betrachten,  zodat de mensen meteen als ze het logo zien weten dat het hier gaat over het EK 2020 in Dessel.

De club heeft ook nu weer beroep gedaan op een oud clublid, namelijk Dirk Claessen van ELTIPO en hij heeft er ook nu weer zijn absolute best op gedaan en het resultaat mag er zeker weer zijn.

Het logo zal vanaf nu meermaals opduiken op alle sociale media en op verschillende wedstrijden in binnen en buitenland, ‘vertelt voorzitter Frank Smets. Het Europees kampioenschap vindt plaats in Dessel van 9 tot 12 juli 2020.

Bron: BMX2000 Dessel