BMX indoor circuit te Helmond (Nl)

BMX indoor circuit te Helmond (Nl)

Gezien het weer de laatste weken niet meer zo “droog” is gaan velen op zoek naar alternatieve trainingsmogelijkheden! In Nederland heeft Jeroen Scheepers van het Nederlandse “Redline BMX Dream team” dit jaar mede het initiatief genomen om een leegstaande bedrijfshal te voorzien van het nodige zand en grond,

Met die grond heeft hij, met de nodige hulp natuurlijk van verschillende sponsors en medewerkers, een heus BMXparcours gerealiseerd! Na nu 2 weken op het parcours bezig te zijn kon ik alleen concluderen dat het parcours zelfs perfect erbij ligt! Als hij niet alleen van mij die lof krijgt zegt hij dat iedereen dat zegt….

De startberg van BensinkBMXGates maakt het circuit echt af, vele Nederlandse ( Duitse en jawel ook Belgische) rijders hebben hun weg gevonden om in het drukke programma een plaatsje te reserveren om te mogen trainen.

Bij de foto’s op deze site zijn enkele foto’s te zien van het parcours.

In het algemeen is de baan bedoeld om het eigen team te laten trainen, maar veel clubs hebben ook reeds een reservatie gedaan op een schaars vrij moment.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom, aan de voormalige laadkaaien is ruimte zat, binnen is het ideaal voor te rijden, dan moet het niet te warm zijn! Ook aan de dorstigen en hongerigen is gedacht, de voormalige kantine is nu een cafetaria waar tegen democratische prijzen het nodige verkocht wordt door vriendelijke dames…

mocht U meer informatie willen hebben omtrent dit parcours gelieve dan contact op te nemen met Jeroen Scheepers

Redline BMX DREAM TEAM