Dagboek van Elke Vanhoof op het WK BMX(zaterdag)

Dagboek van Elke Vanhoof op het WK BMX(zaterdag)

Elke Vanhoof leefde naar die grote dag toe. Zaterdag reed ze het WK bij de elite women. Ze had er alles voor gedaan. De voorbereiding liep perfect, de dag voordien werd ze nog elfde op de Time Trial. Maar het mocht niet zijn. Ze werd uitgeschakeld in de kwartfinale. Geen finale dus voor de sympathieke Desselse. Haar relaas lees je hier.

‘Ik had een goed gevoel, want de dag voordien liep alles gesmeerd. Een elfde plaats in de Time Trial deed me het beste verhopen. Maar ik was moe en het ging niet zoals ik wilde. Ik werd uitgeschakeld in de kwartfinale. Heel jammer.Ik miste mijn start constant. Mijn eerste stuk was niet goed.En dan houdt het op, he. Meteen daarna moest ik naar de dopingcontrole en besefte ik pas goed wat er gebeurd was. Nu neem ik volgende week vakantie en dan begin ik terug te trainen voor Londen. In september begint het seizoen eigenlijk al terug. ’s Avonds zijn we dan naar de slotparty geweest, een plaatselijk festival in Kopenhagen.’