Elke Vanhoof ontvangen op Koninklijk Paleis

Elke Vanhoof ontvangen op Koninklijk Paleis

ava

Onze nationale bmx kampioene keek vreemd op toen ze in San Diego te horen kreeg dat er bij haar thuis in Dessel Koninklijke post werd ontvangen. Vanhoof ontving een uitnodiging in opdracht van zijne Majesteit de Koning voor de receptie van verdienstelijke sportlui in het Koninklijk kasteel te Laken. Een prachtig seizoen wordt op deze manier wel heel speciaal afgesloten.

Elke verblijft momenteel al voor de vierde maand binnen de tijdspanne van een jaar in Amerika. Dit keer als voorbereiding op de laatste wereldbekerwedstrijd in Chula Vista California. Vanwege het grote uurverschil verkoos Elke om na de wereldbekerwedstrijd in Argentinië rechtstreeks naar Californië te trekken om er zich optimaal te kunnen voorbereiden.

Het afgelopen seizoen is inderdaad ook wel spectaculair te noemen, tot aan het WK einde juli, waar Elke 4e werd in de TT superfinal. Er ging  haast geen weekend voorbij of de Desselse stond wel ergens op een internationaal podium, met als blikvangers de eindwinst in de European League, de zege in de Open Supercross te Manchester, de dubbel slag in Besançon en natuurlijk het net niet halen van