Gianni Vermeersch tegen de grond op training

Gianni Vermeersch tegen de grond op training

ava

Even was er opschudding in het Belgische Kamp. De beloftevolle renner Gianni Vermeersch werd omver gereden op training….

De West – Vlaamse Rijder Gianni Vermeersch mocht bijna afscheid nemen van het Wereldkampioenschap in Louisville – Kentucky. De rijder van BKCP-Power plus werd op training omver gereden door een chauffeur die onoplettend reed in het verkeer. De bestuurder had de rijder niet gezien wanneer hij een manoeuvre uitvoerde om rechts een straat in te draaien.

Gianni had al vlug begrepen dat de bestuurder hem niet gezien had en deed er alles aan om een valpartij te vermijden. Maar niks kon helpen, de reactie was te laat. Gianni belandde op de grond.

Al heel snel waren politie en ziekenwagen ter plaatse om vaststellingen te doen van dit ongeval.

Voor Gianni was het een opluchting. Hij had wat schaafwonden opgelopen bij zichzelf en wonder boven wonder waren er geen problemen met de fiets vast te stellen. Hij kon op eigen krachten terug naar het hotel fietsen om daar te bekomen van dit ongeval.

Wij wensen Gianni voor zaterdag heel veel geluk toe en natuurlijk ook de andere landgenoten die samen met hem aan de start zullen komen.