Zullen de veldrijders tijdig in Amerika geraken nu het weer volop aan het sneeuwen is?

Zullen de veldrijders tijdig in Amerika geraken nu het weer volop aan het sneeuwen is?

ava

Het winterweer zou wel eens roet in het eten kunnen strooien voor de renners die nog moeten afreizen naar Louisville in Amerika. Zowel in Amerika als in België dwarrelende de sneeuwvlokken weer lustig naar beneden.

Zoals gepland zouden heel wat veldrijders vandaag richting Louisville gaan. Ze zouden allen het vliegtuig opstappen dat hen naar de plaats van het WK zouden brengen maar de weergoden zijn de rijders niet goed gezind.

Op zaterdag middag zouden Sven Nys, Kevin Pauwels, Klaas Vantornout en alle andere geselecteerden voor België afreizen naar Louisville. Niels Albert en Wietse Bosmans reizen niet mee omdat zij na de wedstrijd van Hoogerheide al zijn afgereisd.

In België en in het Oosten van de Verenigde Staten schudden onze weergoden hun matrassen uit. Sneeuw dwarrelt naar beneden en bemoeilijkt de vluchten vanop de vlieghavens. Daarbij nog de verschrikkelijke koude temperaturen die voor het vliegen vanuit de Verenigde Staten niet zo interessant zijn. Om vanuit Zaventem te vertrekken moeten onze rijders wel wat vertraging inlassen maar ze zouden zonder problemen richting Louisville kunnen vliegen.Tegen dat onze Belgische delegatie zullen aankomen ter plaatse zou het weer daar wel wat beter moeten zijn (volgens de eerste weersvoorspellingen)  Ze zullen dus nog tijdig aankomen en zich optimaal kunnen voorbereiden voor de wereldkampioenschappen van volgende weekeinde.

gepost door Nancy