Granville Factory team op stage in Andalusië.

Granville Factory team op stage in Andalusië.

ava

Zaterdag stapt het volledige team op het vliegtuig richting Murcia voor een zonnige stageweek als voorbereiding op het nieuwe MTB-seizoen.  Het  Granville Factory team gaat dit jaar op stage naar Mojacar in samenwerking met Jetair en het Baguet Bicycle Center van Serge Baguet.

Zowel het Baguet Bicycle Center als Mojacar zijn bekend omwille van het fietsaanbod bij Jetair.  Maar de streek is ook een prachtige MTB-locatie, en dat is voor velen nieuw.

Vooraf verkende de teamcoach Maarten al de streek en keerde tevreden terug. ‘Met de ondersteuning van de touroperator werd er begin februari een vijfdaagse pre-stage georganiseerd waarbij de regio werd verkend met een lokale gids.  Coach Maarten vloog enthousiast terug naar België met de nodige info over de mogelijkheden in dit prachtig gebied van de Sierra Cabrera,’vertelt teammanager Pascal Loquet.

 “De passie en beleving waarmee dit jongerenteam op een professionele manier wordt gerund, vormde  dadelijk een match met de manier waarop ook Jetair met de klantenbeleving omgaat en in functie daarvan nieuwe en gedifferentieerde producten zoals fietsvakanties ontwikkelt. Dit was voor ons ook meteen een reden om in zee te gaan met dit jonge en beloftevolle mountainbiketeam” aldus Hans Vanhaelemeesch, Chief Communication Officer Jetair.

Het Granville Factory team zal in Mojacar verblijven. Uitvalsbasis daarbij is het hotel Best Oasis Tropical, 4*, van de gekende Spaanse ‘Best Hotels’-keten.

We zijn trots om samen te kunnen werken met JETAIR die de stage vlekkeloos heeft georganiseerd.  Ook het vervoer van onze fietsen met het vliegtuig en de transfers ter plaatse worden door hen geregeld!  We kunnen gebruik maken van alle hotelfaciliteiten en van het Baguet Cycling Center.  Begin februari ging onze coach reeds op verkenning met één van onze renners en kwam terug met een veelbelovend rapport.  Zonder de ondersteuning van Jetair zou deze stage niet mogelijk zijn.  Onze renners kijken er naar uit!”aldus teammanager Pascal Loquet.

Bron:PM