Houffalize-Hope team gaat in zee met KTM bikes.

Houffalize-Hope team gaat in zee met KTM bikes.

ava

Het Houffalize Hope team zal het komende seizoen met KTM bikes rijden en gezien de link met Red-Bull in het MX-gebeuren, zal dit team dan ook extra vleugels krijgen én kunnen rekenen op extra marketing support. Een mooie combinatie gezien, zowel KTM als Red Bull, hun oorsprong vinden in Oostenrijk.

Daar ben ik super blij mee. Hiermee kunnen we ons team internationaal op de kaart zetten. We halen kwaliteit en een grote naam in huis en dat kan onze prestaties alleen maar bevorderen,’ zegt teammanager Peter Vuylsteke.

Ook Bjorn Soenen van KTM Bikes is blij als fietssponsor op het voorplan te kunnen treden. ‘KTM is een merk in de lift. KTM Sportmotorcycles AG draait op volle toeren en daar hebben we stijgend marktaandeel. En met KTM Fahrrad, reeds actief in 43 landen, willen we dezelfde toer op gaan en ons sterk concentreren op de Benelux-markt.  Dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan en het is mooi dat we net in dit jubileumjaar, een UCI team de nodige steun kunnen geven! 

(klik op de foto om te vergroten)

KTM Bikes heeft, naast het grote aanbod in racefietsen en mountainbikes, ook een uitgebreid gamma in elektrische fietsen. ‘We zijn met onze producten klaar voor de toekomst. Met een dynamische sport als het mountainbiken, dat jong en oud aanspreekt, willen we onze naambekendheid verder uitbreiden én aantonen dat een KTM E-bike aantrekkelijk kan zijn voor iedere generatie,’besluit Soenen.