info Camping Oostende

info Camping Oostende

ava

Hier enkele wijzigingen betreffende de camping voor de BMX wedstrijd in Oostende.

Beste kampeerders,

Door aanhoudende problemen met Stad Oostende, betreffende de camping op onze Flanders Cup wedstrijd a.s. zondag, zijn wij genoodzaakt in laatste instantie de camping te verplaatsen.

Wij krijgen van Stad Oostende maar de toelating voor een beperkt aantal kampeerplaatsen dicht bij de piste (wegens andere evenementen op ‘De Schorre’. Deze plaatsen worden voorbehouden voor commissarissen en onze eigen clubmedewerkers.

De nieuwe campingplaats is een grote weide, gelegen aan de Schorrestraat (Stene). Er is geen elektriciteit en water (wel water te verkrijgen aan de piste), wel een toilet. Bij aankomst betaalt u € 10 en ontvangt u een vuilniszak. Ook tenten zijn welkom! In groep staan op de camping is nog steeds mogelijk, maar wordt niet meer door ons bijgehouden. Gelieve zelf af te spreken met de personen bij wie u wenst te staan en ter plekke plaats te houden voor elkaar.

Naast de bmx piste, bij het voetbalveld (kantine) zijn douches en toiletten 24u/24u beschikbaar…dus NIET meer in de sporthal.

De camping ligt op ongeveer 500 m van de piste en is geopend vanaf vrijdagmorgen 10 u. Via een wandel- en fietspad is de piste makkelijk en veilig bereikbaar.

Wij willen vooral die ene persoon bedanken die is gaan klagen bij Stad Oostende. Al ons voorbereidend werk mag in de prullenmand, we maken onszelf belachelijk tegenover alle kampeerders en jullie, als kampeerders, worden ook gestraft.

Maar we eindigen toch met een positieve noot, wie geen plaats meer had, kan nu toch bij ons terecht!

Gelieve dus niet te kamperen aan de Sportparklaan, maar u te begeven naar de Schorrestraat en de pijltjes te volgen.

Alle kampeerders die gereserveerd hebben, worden via mail verwittigd.

Voor alle verdere info of reservaties, kunt u nog steeds terecht opkathy.luca@telenet.be

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Sportieve groeten,

Ostendbmxclub