Inschrijven voor Limburgse MTB duatlon of MTBwedstrijdkan vanaf nu

Inschrijven voor Limburgse MTB duatlon of MTBwedstrijdkan vanaf nu

ava

Over twee maanden, meer bepaald op 23 februari, vindt de Limburgse MTB Duatlon of Bolderbergse MTB Wedstrijd plaats. Twee wedstrijden die uitgegroeid zijn tot vaste waarden op de jaarlijkse kalender. Dit jaar pakt de organisatie uit met een nieuwigheid. Er zullen twee aparte MTB-wedstrijden zijn. Eéntje voor dames, junioren en veteranen en een aparte voor senioren.

Onze parcoursbouwers hebben opnieuw hun uiterste best gedaan om te zorgen voor een prachtig en afwisselend parcours in de bossen rond de Bolderbergse Kluis.

Speciaal ter verhoging van het comfort van de mountainbikers pakken we dit jaar uit met 2 aparte mtb-wedstrijden: ééntje voor de dames, juniores en veteranen die start om 11 u. en een aparte wedstrijd voor de seniores die start om 12.30 u.

De duatlon start net als vorig jaar om 15.00 u.

Zowel bij de Duatlon als de MTB-wedstrijd zijn de plaatsen beperkt. Bovendien wordt de startvolgorde bij de MTB-wedstrijd bepaald door het tijdstip van inschrijven, waarbij de stortingsdatum bepalend is, ‘meldt de organisatie. Dus, snel inschrijven !

Alle info en inschrijven op www.tthz-cycling-team.be