Interview met Jools Melis

Interview met Jools Melis

ava

Omdat we niet altijd de winnaars in de kijker willen zetten, hebben we een interview gemaakt met Jools Melis, rijder bij de Boys 8. Deze jongen is zeker niet onverdienstelijk in zijn sport.

Hoelang doe je al BMX ?

 Al  bijna 2 jaar. Ik ben eigenlijk al van kleins af aan bezig met fietsen en ben nog lang niet van plan om te stoppen  want ik doe het nog steeds even graag !

Welke doelen heb je nog in de toekomst ?

Tot nu toe heb ik nog geen titels behaald in mijn BMX carrière, dus ik zou nog heel  graag wat titels behalen zoals Antwerps , Vlaams , Belgisch en misschien in de toekomst nog Europees kampioen !

Wat vond je van het parcours vandaag ?

Het lag er wel goed bij voor mij .  Ik heb graag een vettig parcours, want volgens mij heb ik  wel een voordeel  op een modderige track !

Ben je tevreden met de behaalde resultaten van vandaag ?

Ja,  ik ben toch blij met de resultaten, ik was in de reeksen 1ste ,2de  en 1ste, in de kwart  2dein de halve  1ste en door een slechte start werd ik in de finale spijtig genoeg 6de .
Van de finale had ik wel veel meer  verwacht , ik ben wel wat teleurgesteld , maar met zo’n weer kunnen die dingen gebeuren !

Hoe was de concurrentie vandaag ?

Ik had wel het gedacht dat de rest wel mee kon ondanks het slechte weer , dus soms hebben we er wel voor moeten vechten voor die  1ste en de 2de plaats , maar ik heb natuurlijk wel mijn best gedaan om aan kop te blijven !

Vond je het een fijne wedstrijd vandaag ?

Ja ik vond het een leuke wedstrijd, het weer stak me ook niet echt tegen, ik heb liever dat het regent en goed nat is, dan dat de zon schijnt en echt heel warm en droog is.

Kijk je uit naar bepaalde wedstrijden dit seizoen ?

Vooral naar het Antwerps kampioenschap en het Vlaams kampioenschap . Ik hoop daar toch de titel in de wacht te kunnen slepen ! Dus ik kijk echt wel uit naar die wedstrijden en ga daar zeker mijn uiterste best voor doen !

Interview: Wout Van Beers