Wat verwacht Thomas Jamar van 2012?

Wat verwacht Thomas Jamar van 2012?

ava

Wie Thomas Jamar zegt, denkt aan een jonge man van 10 jaar die gepassioneerd is door het BMX gebeuren. Wat zijn verwachtingen zijn voor 2012 vertelt hij ons….

Thomas Jamar is een jonge kerel van 10 lengtes die al verschillende jaren actief is in het BMX Gebeuren. Het begon allemaal op zijn vierde levensjaar toen hij van papa een motorfiets kreeg die ze samen in elkaar moesten steken. Hij probeerde het maar al gauw was duidelijk dat motorcross niet zijn ding was. Ze gingen op zoek naar een andere uitdaging en kwamen terecht in een BMX Club.

Ondertussen is Thomas aangesloten in vier verschillende BMX Clubs (namelijk Soumagne, Blegny, Zolder en Cavaillon in Frankrijk). Hij wil er alles aan doen om te kunnen schitteren aan de top.

Thomas ontwikkelde zich zeer vlug tot één van de beteren. Door zijn goede vooruitgang in het BMX-en probeerde hij het niet alleen op nationaal vlak maar ging hij ook eens een neusje ophalen binnen de Europese Wedstrijden en met succes. Ook hier behaalde hij schitterende resultaten.

Momenteel bereidt hij zich voor op het seizoen 2012. Op 4 en 5 mei zal hij aan de start verschijnen van de Europese Wedstrijd in Orleans. Verder gaat hij de nationale kalender afwerken om zo goede resultaten te behalen voor selectie voor het Wereldkampioenschap. Dit Wereldkampioenschap zal doorgaan in Birmingham van 20 tot 23 mei 2012. We wensen hem alvast heel veel succes toe….

Thomas leeft volledig voor zijn sport. Dat begrijpen ook zijn ouders wel. Om goede resultaten neer te zetten moeten er heel wat opofferingen gebeuren. Maar als je wilt meedraaien aan de top, moet je dit ervoor over hebben…. Anders lukt het nooit!

Maar zoals Thomas en zijn entourage momenteel aan het werken zijn komen ze zeker een heel einde. We volgen het BMX gebeuren op de voet.