Jimmy en Zander Tielens rijden voor C-Bear in 2014

Jimmy en Zander Tielens rijden voor C-Bear in 2014

ava

Jimmy Tielens en zijn zoon Zander zullen volgend seizoen de kleuren verdedigen van het nieuwe C-Bear team van de Helchterense teammanager Bjorn Eerdekens. Jimmy zal uitkomen bij de masters 1 en Zander bij de U9. Voor Jimmy zullen vooral de kampioenschappen zijn hoofddoel zijn.

Reeds sinds 2011 proberen we met ons team goede renners te begeleiden en te ondersteunen. Sara Mertens en Jan Dams hebben respectievelijk 3 en 2 jaar onze kleuren verdedigd op diverse nationale maar ook internationale wedstrijden zoals de Cape Epic, Bikefestival Willingen, Riva del Garda, Trans Alp, Trans Andes Challenge in Chili, enz.  Wij danken hen dan ook voor de jarenlange inzet!, zegt teammanager Bjorn Eerdekens.

Voor 2014 worden onze kleuren verdedigd door Jimmy – en Zander Tielens. Vader en zoon dus samen in ons team. Jimmy zal aantreden in de Master 1 reeks en Zander bij de Kids U9. Tijdens mijn eerste contact met Jimmy zaten we meteen op één lijn. Samen met Bart Schouten van C-Bear ben ik dan rond de tafel gaan zitten om een mooi voorstel te kunnen doen. MTBServicepunt is een nieuwe MTB/race shop in Helchteren en wordt meteen de 2de  grootste sponsor van het team na C-Bear. Met Torpado, Schwalbe banden en KMC kettingen beschikken we over mooie co-sponsoren. Neem hierbij nog de privé sponsoring van Spiuk aan Jimmy erbij en het plaatje is compleet. In 2014 zal Jimmy aantreden met een Torpado Nearco S 27.5″ topfiets met X01 groep. Het wedstrijdprogramma zal goed gevuld zijn met wedstrijden in de Benelux en Duitsland.’

‘Voor Jimmy liggen de doelstellingen in 2014 op de kampioenschappen. Daar hij bij de elites & U23 twee maal vicekampioen werd, zou hij graag een Belgische titel toevoegen aan zijn palmares. Bij de masters 1 zal hij zeker tot de topfavorieten behoren en kan zijn ervaring en strijdlust hem hiertoe helpen. Wij wensen hem en Zander alvast veel succes toe in 2014,‘besluit Eerdekens.

Bron:PM