Jonas De Backer vierde in Landgraaf

Jonas De Backer vierde in Landgraaf

Jonas De Backer won vorige week nog een wedstrijd in Duitsland. In Landgraaf werd hij vierde.

De Vilvoordenaar was niet zo tevreden over zijn wedstrijd. ‘Ik was van in het begin heel slecht. Markus Schülte-Lunzum ging in het begin heel hard. In de derde ronde kon ik nog wegrijden van Thijs Zuurbier en Erik Groen. Maar ik kwam mezelf zo snel tegen dat ik gas moest terug nemen. Ik ben blij dat ik nog vierde word. Het had even goed vijftiende kunnen zijn. ‘

‘Normaal gezien reed ik volgende week nog in Apeldoorn. Maar dat is afgelast. Dus moeten we kijken hoe we dit oplossen. Maar Langdorp en de finale van de Beneluxcup in Luxemburg zit er zeker nog in. Daarna zit het seizoen er voor mij op.

Naar volgend seizoen toe weet ik het nog het niet. ‘Het is dit jaar gewoon slecht. Ik haal niet het niveau dat ik moest halen en moet je je conclusies trekken, denk ik.’