Kevin Pauwels wordt waarschijlijk de GROOTSTE VERLIEZER van dit seizoen

Kevin Pauwels wordt waarschijlijk de GROOTSTE VERLIEZER van dit seizoen

ava

Kevin Pauwels werd steeds bij de Grote Drie van het veldrijden genoemd. Maar als je op dit ogenblik de afrekening zou maken, is hij wel diegene die met lege handen achterblijft….

De stilste uit het peleton en ook de stilste van de Drie Groten in het veld namelijk Kevin Pauwels zal de laatste crossen van dit seizoen alles uit de kast moeten halen want voorlopig staat hij met lege handen terwijl de andere Twee Grote al iets in handen hebben.

Hiermee wordt gesteld dat zowel Sven Nys als Niels Albert al een grote vis aan de haak hangen hebben waar ze naar het volgende seizoen toe mee kunnen op teren. De wereldtitel van Sven Nys brengt waardering naar boven voor het ganse seizoen keihard te werken en uiteindelijk de beloning te krijgen waar hij al jaren op aan het hopen is. Uiteindelijk is hij erin geslaagd om een tweede wereldtitel binnen te halen. Tot grote vreugde van alle mensen die dicht bij hem staan.

Niels Albert heeft normaal gezien twee van de drie klassementen op zijn naam namelijk de Wereldbeker en de Bpost Bank Trofee waarvan vandaag de voorlaatste wedstrijd van verreden wordt.

En Kevin Pauwels die grijpt als nummer Drie bij de allergrootste overal naast de prijzen. De derde gelukkige is zijn teammaat Klaas Vantornout die de Belgische titel op zijn naam schreef. Ook dat geeft naar volgend jaar heel wat waardering om het nieuwe seizoen mee aan te vangen.

Dus de eindafrekeing lijkt enorm zwaar te zijn voor Kevin Pauwels. Maar hij kan natuurlijk nog alles op het Belgische Kampioenschap Mountainbiken zetten. Wie weet verlengt hij daar zijn titel niet….

Gepost door Nancy.